Twitter do ju rekomandojë kë të ndiqni
05/09/2015 10:55
Stetoskopi 2.0? A ka nevojë për një pushim mosha dixhitale?
05/09/2015 08:55
Adoleshentët nuk janë të interesuar për ekranin e madh
04/09/2015 10:56
WhatsApp, afër shifrës së 1 miliard përdoruesve
04/09/2015 10:41
iPhone 6S, kamera e përparme do të jetë 5MP
04/09/2015 00:00
Apple kërkon patentë për një kompjuter prej xhami
03/09/2015 00:00
Smartphone është edhe “zbulues i mërzitjes”
03/09/2015 00:00
iPhone 6S, publikohen foto të tjera
03/09/2015 00:00
Edhe iPad Pro prezantohet më 9 shtator
03/09/2015 00:00
SafeTrek, aplikacioni që njofton policinë nëse jeni në rrezik
03/09/2015 00:00
Çati, e reja e LinkedIn dhe Yahoo!
02/09/2015 00:00
Instagram përditëson Direct
02/09/2015 00:00
Andreas Mogensen niset për në hapësirë
02/09/2015 00:00
Huawei prezanton telefonin e ri, sfidon Apple dhe Samsung
02/09/2015 00:00
Apple bashkëpunon me Cisco-n, objektivi janë ndërmarrjet
01/09/2015 00:00
Google dhe Sanofi, bashkëpunim për luftën ndaj diabetit
01/09/2015 00:00
Samsung nxjerr Gear S2, ora smart e rrumbullakët
01/09/2015 00:00
Google i thotë “Stop!” reklamave me Flash
01/09/2015 00:00
Drejtuesja e Yahoo-së Marissa Mayer, shtatzënë me binjake
01/09/2015 00:00
Piratët kibernetikë shqiptarë sulmojnë faqen e Këshillit Bashkiak të Falmouth-it
01/09/2015 00:00
Google prezanton logon e re
01/09/2015 00:00