Mozilla për iOS, tani e vlefshme për të gjithë

12/11/2015 00:00

Mozilla po testohet për versionin iOS që nga shtatori, dhe tashmë Firefox për iOS do të jetë i vlefshëm për të gjithë që kanë një iPhone, iPad apo iPod Touch.

Programi i Mozilla është lëshuar gjithmonë duke përdorur fazën e testeve, kështu që nuk është surprizë që ky aplikacion është përshtatur me hapa kaq të ngadaltë për një periudhë të gjatë, thotë Tech Crunch.

Top Channel