Ja sa rrezikojmë nga përdorimi i wi-fi publik
09/07/2015 00:00
Google Car del përtej Kalifornisë
09/07/2015 00:00
iOS9 do të ketë album të veçantë për selfie
09/07/2015 00:00
Opsioni Like/Pëlqej do të vijë dhe në WhatsApp
09/07/2015 00:00
Groove, Microsoft sjell katalogun me 40 milionë këngë
08/07/2015 00:00
Femra që bënë histori? Ja aplikacioni që ua tregon
08/07/2015 00:00
Si mund t’i shohim tani videot në Facebook?
08/07/2015 00:00
Google heq nga Play Store aplikacionin që nuk fshihej
08/07/2015 00:00
Microsoft do të shkurtojë rreth 8000 vende pune
08/07/2015 00:00
Rusia ndalon “selfie”-t
08/07/2015 00:00
Facebook ndryshon logot, tani femra para mashkullit
08/07/2015 00:00
Këpucët hi tech, ndryshojnë ngjyrën falë një aplikacioni
07/07/2015 00:00
Ja fjala më e kërkuar në Google gjatë verës
07/07/2015 00:00
iPad Pro mund të dalë në treg brenda 2015-s
07/07/2015 00:00
Instagram do të bëhet HD
07/07/2015 00:00
Twitter do të festojë datëlindjet e përdoruesve
07/07/2015 00:00
Basketbollisti i NBA fajëson iPhone 6 Plus për dëmtimin
07/07/2015 00:00
Apple Watch, shitjet kanë rënë në 90% nga prilli
07/07/2015 00:00
Hero4 Session, kamera më e vogël në botë
06/07/2015 00:00
iPhone 6S, vetëm me 16GB memorie
06/07/2015 00:00
Një telefon që do shërojë vetveten
06/07/2015 00:00