Koronavirusi i ka mbyllur njerëzit nëpër shtëpia prej thuajse 1 muaji. Teksa të gjithë janë në shtëpia dhe lëvizja është e kufizuar kafshët kanë fituar një liri shumë të madhe.

Në fshatin Llëngë, Mokërr e Sipërme në Pogradec janë filmuar dy arinj teksa ushqehen.

Në një moment një banor ka fishkëllyer dhe ata largohen me shpejtësi pasi tremben.

Top Channel