Ka shkuar në 81 numri i viktimave nga CoVid-19 në Greqi.

Viktimat e fundit janë një 42 vjeçar në spitalin Ahepa në Selanik dhe një 81-vjeçare në spitalin Evangjelizmos në Athinë.

Ndërkohë që numërohen 1755 të prekur ku 90 prej tyre janë në reanimacion.

Top Channel