Gjatë konferencës për shtyp Presidenti Ilir Meta është pyetur se kur do ta shpërndajë parlamentin.

Meta u tregua mjaft diplomatik duke mos dhënë një përgjigje të prerë nëse do ta bëjë një veprim të tillë apo jo.

Ai u shpreh: E di që kjo është një kërkesë e përgjithshme dhe e vazhdueshme presidenti do të sillet gjithmonë me përgjegjshmëri maksimale, me interesin më të përgjegjshëm të popullit shqiptar.

Top Channel