Ambasada e amerikane në Tiranë, përmes një video mesazhi, thotë se krahas deputetit Tom-Doshi, ish kryebashkiakut Vangjush Dako dhe ish kryeprokurorit Adriatik Llalla, të tjerë zyrtarëve të lartë shqiptarë do t’i ndalohet hyrja në SHBA.

Ky zhvillim u komentua në lidhjen direkte që gazetari i politikës, Muhamed Veliu realizoi në edicionin informativ të Top Channel, në orën 12:00.

Top Channel