Gjykata jep sot vendimin për ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri dhe ish-drejtorin e policisë së Vlorës, Jaeld Çela.

Ish-ministri gjatë ditës është mbrojtur në lidhje me akuzat duke treguar se prokuroria nuk ka asnjë provë e e inkriminon atë.

Prokuroria kërkoi 12 vite burg por me gjykim të shkurtuar ai shkon në 8 vite. Por se sa do dënohet ministri duhet pritur gjykata e cila është tërhequr për vendim.

Top Channel