Me tensione është shoqëruar mbledhja e këshillit bashkiak që po zhvillohet në Shkodër.

Ish kryetarja e këshillit Greta Bardeli ka protestuar dhe ka tentuar të prishë mbledhjen.

“Kjo mbledhje është jolegjitime, antikushtetuese, do mbani përgjegjësi”, ka qenë thirrja e saj.

Vijon…

Top Channel