Vetëm 20 minuta me makinë larg Tiranës, ndodhet “Aquapark”, një qendër argëtimi verore përgjatë autostradës Tiranë-Durrës.

Kjo ka qenë edhe pika e ndalimit të radhës të Pushime on Top, ku argëtimi për Flori Gjinin dhe Ori Nebiaj, s’ka munguar asnjë moment.

Top Channel