Fotot që tregojnë ndryshimet që teknologjia ka bërë në jetën tonë

16/07/2019 21:58

Teknologjia moderne ka ndryshuar jetën tonë në mënyra të mira dhe të këqija.

Ajo ka thjeshtuar qasjen në shumë burime për të gjitha llojet e informacionit. Sidoqoftë, ndoshta nuk mund të vërejmë kur teknologjia fillon të ndryshojë marrëdhëniet tona, miqësitë tona, komunikimin mes njerëzve dhe mirëqenien tonë të përgjithshme.

A janë laptopët, televizorët, smartphone-et një zëvendësim i përshtatshëm për familjen dhe miqtë? Ndoshta është koha që të gjithë ne të mendojmë për këtë para se të jetë tepër vonë.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel