Makina me probleme, kompania e njohur tërheq 1.3 milion makina

12/06/2019 23:40

Kampania e njohur e makinave Ford ka tërhequr nga tregu dhe përdorimi rreth 1.3 milion makina.

Makinat që u tërhoqën ishin të modeleve të ndryshme. Shkak për tërheqjen e tyre janë bërë problemet që këto makina kanë shfaqur.

Kompania ka tërhequr rreth 1.2 milion makina të modelt For ‘Explorer’ ku këto makina rezultuan me probleme në amortizatorët e fundit. Gjithashtu sipas njoftimit, Ford ka tërhequr edhe kamionë të modelit ‘F 150’ sepse ato paraqitën disa probleme tek marshi.

Për shkak të disa problemeve me motorin do tërhiqen edhe disa makina të modelin Ford ‘Econoline’.

Lajmi për problemet me disa modele makinash ka bërë që të ulet imazhi i kompanisë Ford.

Top Channel