Tereza mundohet t’i tregojë prindërve për fejesën e saj me z.Mori, një burrë të divorcuar. Masimoja dhe gruaja e tij kanë ndërmend një plas në lidhje me fëmijën që pret Ana.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel