Pietroja arrin të shpëtojë Terezën nga sulmi i ish të dashurit të saj. Tereza nuk di se kë të zgjedhë mes Pietros dhe Vitorios. Andreina tërbohet nga afrimiteti i Pietros me Terezën.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel