Me ngrohjen e motit dhe afrimin e verës, të gjithë duan të ndryshojnë regjimin ushqimor e fizik, që të kenë një trup më të shëndetshëm, por pak mund të kane arritur rezultatet e këtij babai 40 vjeçar.

Ai nisi një regjim të fortë palestre dhe dietash të kontrolluara, dhe me vullnet të hekurt arriti të heqë gati 42 kg për 150 ditë. Frymëzimi i tij? Familja.

“E bëra për familjen time. Po shihja që nuk kisha energji të mjaftueshme në punë. Dua ta bëj punën mirë që ta mbaj familjen sa më mirë. Pashë veten në pasqyrë dhe kjo ishte ajo që më shtyu”, thotë 40 vjeçari Jeremiah Peterson, nga Montana, SHBA.

Veç kësaj, ai thotë që ka ndjekur dietën ketogjenike si dhe shumë stërvitje, sidomos në natyrë. Me rezultatet që duken në foto, ai ka mbledhur rreth 100 mijë ndjekës në Instagram.

FOTO GALERI
1/9
40 vjeçari hoqi 42 kg me dietën ketogjenike, palestër dhe stërvitje në natyrë

Top Channel