Vitrina e Librit/ 100 mendje brilante e gjeniale botërore dhe mendimi i tyre filozofik

01/04/2019 11:22

Paraqitje e dhjetëra emrave të njohur botërorë në fushën filozofike. Njerëz të shquar dhe Filozofë;

Thënie; Letërsia botërore; Aforizma.

Skeda e Librit
Autor: Daut Vela; Marina Megi
Botuar nga Ymeraj

Top Channel