Top Talent – Momentet më të bukura dhe më me humor nga audicionet e përgjithshme

26/03/2019 19:42

Me qindra persona aplikuan për të marrë pjesë në “Top Talent 2” në Top Channel, në 3 kategoritë e konkurrimit: Gazetar, Prezantues, Interpretues. Show do të jetë në 10 javë në transmetim dhe nis në muaji Maj, çdo të premte në prime-time.

Gjithçka nga audicionet e përgjithshme u transmetua Live në kanalin e Youtube të Top Channel. Por pavarësisht seriozitetit të audicioneve ka pasur edhe shumë momente argëtuese.

E disa prej këtyre momenteve argëtuese, vijnë për publikun serish përmes kanalit të Youtube në Top Channel.

Klikoni për të parë videot, ju premtojmë të qeshurat nuk do ju mungojnë.

Top Channel