Bashkia e Tiranës, me mbështetjen edhe të Fondacioni Firdeus, u ka ardhur në ndihmë dhjetëra familjeve në dy njësi administrative të kryeqytetit.

Ishin familjet në nevojë në Njësinë Administrative Nr. 3 dhe Nr. 4 të cilat kanë përfituar pako ushqimore në këto ditë ende të ftohta të shkurtit.

Top Channel