Aty një natë kushton 10 mijë paund nata dhe ky çmim të lë të kuptohet “The Grand Resort Bad Ragaz” është një vend i “shenjtë” për super të pasurit.

Territori i këtij resorti shtrihet në afro 187 hektarë në Alpet zvicerane, e përfshin 3 hotele, 2 fusha golfi dhe një ndërtesë sportive me standardet Olimpike.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel