Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, deklaroi se letra e KE-së për çështjen e Teatrit “rrëzoi ligjin Rama-Fusha”.

“Siç shihet në letër, thuhet qartë se qeveria dhe bashkia kanë shkelur procedurat e prokurimit të hapur”, u shpreh Tabaku.

“KE nuk është institucion gjykues për saktësinë e ligjit, për këtë është përgjegjëse Gjykata Kushtetuese, që mbahet e bllokuar nga mazhoranca për të bërë ligje si ky”, shtoi Tabaku.

Top Channel