Kaio dhe Bibi takohen në rrugë dhe e njohin menjëherë njëri-tjetrin. Abeli i tregon Zekës se Rita ia mbathi pas Ruit. Kaio sheh Silvanën të luajë bixhoz.

Nga e hëna në të premte në Top Channel ora 17.00.

Top Channel