Lokali i Agron Xhafajt, vëllait të ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj, ku mendohet se është realizuar përgjimi, gjë për të cilën PD ka ngritur akuzën, sot kamera e TCH ka bërë një vëzhgim, ku në këtë lokal shërbehej , dhe kishte frekuentim nga qytetarët e Vlorës.

Ky ambient ndodhet përgjatë bulevardit “Ismail Qemali” në katin e dytë të një godine shumëkatëshe dhe në afërsi të Shkollës Industriale.

Top Channel