Të shtunën e gjithë Britania do të ketë festë, e rrugët pranë Kështjellës Windsor janë të mbyllura, pasi ushtria, policia dhe shërbimet e tjera emergjente po përgatiten për ditën e madhe.

E të shumtë janë fansat e familjes mbretërore që kanë shkuar pranë kështjellës për të parë nga pranë përgatitjen për dasmën mbretërore.

Më shumë se 250 anëtarë të forcave të armatosura po marrin pjesë në prova, duke përfshirë edhe kalorësinë.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel