Bllokimet e trafikut po e vështirësojnë jetën e udhëtarëve çdo ditë.

Bllokimi i trafikut ndodh kur një ndarje modale gjeneron kërkesa për hapësirë më të madhe sesa kapaciteti i rrugës në dispozicion. Kjo pikë zakonisht quhet mbushje.

Shumica prej nesh, veçanërisht nëse ndodhemi të ulur në makinat tona që zvarriten me një ritëm kërmilli, i referohemi në terma shumë më pak të civilizuar se kaq.

Nuk janë vonesa të thjeshta me orë, këto janë ndalesa epike që i kthejnë rrugët në parkingje.

Ne kemi grumbulluar disa nga bllokimet më të këqija të trafikut në histori.

FOTO GALERI
2/15
Hainan, Kinë - Mbi 10,000 makina u mbërthyen në një bllokim masiv në trafikun e shkurtit 2018, i cili u zhvillua në fund të festës shtatë ditore të Kinës për të festuar Lunar New Year. Radha e madhe thuhet se u shtri për rreth 10 km dhe ishte shkaktuar nga mjegulla e rëndë.

Top Channel