Nëse veshja e zezë është në krye të veshjeve të garderobës femërore, është një tjetër që meriton absolutisht hapësirë në dollap dhe bëhet fjalë për veshjet “chemisier”, fustani këmishë i freskët dhe supershik.

Qoftë për një mbledhje në zyrë, apo për kohën e lirë pasdite chemisier nuk gabon! Të lehta, të rafinuara dhe nuk kërkojnë as impenjim të veçantë stilimi. E çfarë doni më tepër! Shihni galerinë për modelet më të bukura të stinës.

FOTO GALERI
1/16
Vivetta

Top Channel