Trikot e pranverës, ato që ju duhen tani

27/03/2018 09:43

Trikot në pranverë janë ideale dhe nuk mund të bësh pa to. E gjatë, e mesme, apo dhe e shkurtër për ta veshur në vend të palltos këto ditë të ngrohta, apo qoftë dhe nën një xhup të lehtë, pak rëndësi ka.

I nevojshëm për tu veshur në ditë të freskëta, ideale për të kompletuar çdo lloj pamje.

Ju sugjerojmë gjashtë kombinime nga zgjidhjet klasike tek ato romantike e vintage. Shihni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/6

Top Channel