Fundet longuette, si ti kombinoni

23/02/2018 09:52

Minifundet nuk mund të vishen në çdo rast, por ato maxi sigurisht që po, por duhet të dimë ku duhet të fokusohemi këtë sezon.

Kombinimi i fundeve longuette, me gjatësi mesatare mbi apo nën gju, mund të jenë një ide e mirë duke parë se janë në shumë koleksioni Pranverë-verë 2018.

I gjerë, apo tub, apo plisse, fundet longuette në të gjitha versionet e tyre janë një model mjaft i dashur dhe janë në krye të klasifikimeve të veshjeve më të dëshiruara të momentit. Ndiqni fotogalerinë për të parë kombinimet e mundshme.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel