Ai njihet si para-Bylisi, një qytet që ndodhet shumë pranë, por që nuk njihet thuajse fare. Ku ndodhen Nikaia dhe Astacia?

Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema

Top Channel