Shpejtësi dhe çmenduri në Arabinë Saudite (Video)

21/09/2017 00:00

Një video e postuar së fundmi tregon se si një burrë varet nga dritarja e një makine në ecje e sipër për të goditur një shofer të një makine tjetër.

Gjithçka ndodhi në një autostradë të Arabisë Saudite.

Pasi mundohet ta grushtojë disa herë duke u zgjatur, ndodhi ajo që pritej. Guximtarit i hapet dera e makinës dhe rrotullohet disa herë në asfalt.

Top Channel