Punonjësit e bashkisë, aksion pastrimi në bulevard

19/05/2017 00:00

Pas 90 ditësh protestë të opozitës bulevardi “Dëshmorët e Kombit” i është rikthyer normalitetit, dhe lëvizjes lirshëm të qytetarëve.

Ndërmarrjet e bashkisë së Tiranës nisën punën për pastrimin, menjëherë pas çmontimit të çadrës. Automjetet e pastrimit kanë hequr materiale të tilla si shkopinj, qese, letra, shishe uji etj.

Top Channel