Cila është historia e prijësve arbërore që shkundën Epirin në messhekullin e 14 dhe në fillimin e atij të 15?

Betejat, përplasjet, kulisat, një histori që nuk duhet humbur.

Një histori pak e treguar për prijësit arbërorë që thyen trupat bizantine, ushtrinë e mbretërisë se Napolit dhe serbët? Si thirren këta të fundit në mbështetje të turqëve? Si u arrit suksesi arbëror?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Top Channel