Kombinimi i pantallonave me bel të lartë

21/04/2017 00:00

Kanë mjaft avantazhe pantallonat me bel të lartë, konturojnë trupin, hollojnë belin dhe janë trendi më i fortë i këtij sezoni. Janë rikthyer dhe janë të destinuara të jenë në dollapin femëror edhe për disa kohë.

Përveç këtyre, këtë lloj pantallonash janë perfekte për të fshehur difektet e trupit sidomos tek pjesa e ijeve, për më tepër nuk janë të vështira për tu kombinuar me veshje të tjera.

Në galerinë e fotove keni disa këshilla për të krijuar një ide për kombinime.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel