Në shekullin e dytë, Ptolemeu e përmend me emrin ilir, Arnisa. Për një kohë të shkurtër ishte një qytet i rëndësishëm mes Apollonisë e Dyrrahut. Por ku ndodhet ai sot? Cila është historia dhe çfarë fsheh Arnisa?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema

Top Channel