Kanada, bllokohet ne akull anija me 300 pasagjere

27/01/2009 03:15

Nje anije me 300 pasagjere ne bord eshte bllokuar ne akullin e lumit San Lorenz’o, ne Kanada.

Ngrica e jashtezakonshme e ketyre diteve te fundit ka bere te ngrije hyrjen e portit te qytetit Natane, 600 kilometer ne lindje te Montrealit, aty ku dhe lumi bashkohet me detin.

Per nxjerrjen e tragetit “Cctma Varancier”, i gjate 120 metra, po punon nje akullthyese.

Top Channel