Kanë mjaftuar vetëm 30 minuta shi për të përmbytur rrugët e Kukësit.

Reshjet e dendura me shi e breshër kanë shkaktuar probleme në rrugët e qytetit të Kukësit, në lagjet 1, 2 dhe lagje të re.

Sasia e madhe e reshjeve ka bërë që kolektorër mos të përballojnë prurjet duke shkaktuar përmbytjet e disa rrugëve në qytet.

Ndërkohë reshjet e para të shiut janë shoqëruar me breshër, ku një kokërr breshëri kap diametrin 3 deri në 5 cm. Breshëri ka përfshirë zonat administrative Shtiqën, Bicaj e Surroj.

Top Channel