Të gjithë mund të shikojnë xhunglën, por ata me sy e mendje të mprehtë gjejnë dhe tigrin e fshehur në të (fotot)

19/06/2024 21:49

Vetëm ata që kanë sy për detaje mund të zgjidhin këtë iluzion zbavitës optik, duke pikasur tigrin e fshehur në kamuflazhin e pyllit brenda 12 sekondave.

Në iluzione si këto, duhet studiuar të gjitha detajet, pemët e gëmushat, duke lëvizur sytë me shpejtësi për të zbuluar atë që është jashtë vendit të saj, shkruan rrjeti britanik The Sun.

Lojra të tilla janë zbavitëse për ata që kërkojnë të mbajnë vigjilent trurin e tyre, duke e sfiduar ne lojra e gjëegjëza.

Nëse nuk e keni pikasur akoma, përgjigjen do ta gjeni në fotogalerinë e mëposhtme

Në të tjera iluzione qe do te gjeni aty mund të stërvisni aftësitë tuaja të vëzhgimit, si për shembull këto gra të buzëqeshura që përpiqen të numërojnë këmbët e tyre …

FOTO GALERI
1/5
Si shpjegohet numri i cuditshem i kembeve te vajzave?

Top Channel