Të gjithë mund të shikojnë rrobat, por më symprehtët pikasin dhe fshesën mes tyre (fotot)

27/05/2024 21:51

Bëni kujdes sepse kjo gjëegjëzë do të vërë në provë dhe lojtarët më me eksperiencë teksa përpiqen të zbulojnë në kohën më të shkurtër.

Qëllimi është të gjeni një fshesë poshtë rrobave të shtruara në dysheme.

Por sa më shumë të kërkoni aq më e vështirë do t’ju duket, pasi duhet të përdorni aftësi superiore për ta pikasur.

Ekspertët thonë se këto detyra zhvillojnë mendimin tuaj dytësor, që ndihmon në forcimin e kreativitetit dhe kënaqësisë.

Pergjigjet i gjeni ne fotogalerine e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/3
Duhet te gjeni fytyrat e fshehura mes tortave

Top Channel