KPK e shkarkoi, KPA rikthen në detyrë gjyqtarin Bib Ndreca

Gjyqtari i Gjykatës së Posaçm për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, Bib Ndreca, është rikthyer në detyrë, me vendimin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit.

Shkarkimi i tij nga KPK u kyre më 18 janar të vitit 2021, por më pas Ndreca e apeloi këtë vendim në KPA. Ndreca ishte gjyqtari i dosjes së famshme 339, ku ka firmosur arrestimin e grupit të Avdylajve në Shijak.

Top Channel