Zgjedhjet presidenciale në SHBA, konfirmohet debati i parë televiziv Biden – Trump! Ja kur do të mbahet

15/05/2024 17:46

Presidenti Joe Biden dhe ish-presidenti Donald Trump kanë pranuar të dy një ftesë nga CNN për të debatuar më 27 qershor, një përballje historike e hershme që do të vendosë tonin për muajt e fundit të fushatës 2024.

“Kam marrë dhe kam pranuar një ftesë nga CNN për një debat më 27 qershor. Rradha për ty, Donald. Siç thatë ju: kudo, në çdo kohë, në çdo vend”, tha Biden në një postim në X. Trump më vonë i tha Kaitlan Collins të CNN: “Përgjigja është po, unë do të pranoj“.

Lajmi është zhvillimi më i fundit në një përshkallëzim të shpejtë mbi debatet mes dy rivalëve politikë.

Top Channel