“Po rrezikoni gjithë rajonin”, Antonio Guterres thirrje Iranit dhe Izraelit: Ndaloni sulmet dhe hakmarrjet! Është e rrezikshme

19/04/2024 17:37

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, António Guterres u ka kërkuar të dyja vendeve, Izraelit dhe Iranit, që të lënë mënjanë hakmarrjet dhe të ndalojnë sulmet.

“Sekretari i Përgjithshëm përsërit se është koha për të ndaluar ciklin e rrezikshëm të hakmarrjes në Lindjen e Mesme”, thuhet në deklaratë.

“Sekretari i Përgjithshëm dënon çdo akt hakmarrjeje dhe i bën thirrje komunitetit ndërkombëtar që të punojë së bashku për të parandaluar çdo zhvillim të mëtejshëm që mund të çojë në pasoja shkatërruese për të gjithë rajonin dhe më gjerë”, pohoi ai.

 

 

Top Channel