“Kemi edhe momente që gabojmë”, Graciano flet për krisjen e marrëdhënies me Argjirën: Kur bëhesh egoist…

19/04/2024 18:41

Teksa qëndronin në oborr, Graciano dhe Egla kanë biseduar ditën e sotme për një temë delikate teksa kjo e fundit ka pyetur Gracianon lidhur me Argjirën, e ndërsa banori la të nënkuptohej se diçka nuk shkon mes tyre.

Graciano: Nuk di për çfarë po flet Egla. Por jo..

Egla: E paske qelb muhabetin.

Graciano: Jo.

Egla: Po sigurisht që e ke qelb.

Graciano: Nuk e kam menderosur. Thjesht kur ke shumë ngarkesë, kur ke shumë gjëra mbi kokë pa dashje, fillon e merr çik shumë zjarr. Korrektësia dhe përkushtimi po, por në disa gjëra edhe nxitohesh. Ndoshta ndonjëherë bëhesh dhe egoist pa dashje por jo me qëllim sepse varet nga rrethanat, kështu që… kjo është e gjitha. Kemi dhe momente që gabojmë, duke vënë veten përpara.”– shprehet banori.

Top Channel