Falet namazi në sheshin e Flamurit në Vlorë, besimtarët myslimanë festojnë Fitër Bajramin

10/04/2024 09:50

Edhe në qytetin e Vlorës, në Sheshin e Flamurit është bërë falja e namazit të Fitër Bajramit.

Qindra besimtarë kanë kryer këtë rit në sheshin e Flamurit për shkak të numrit të shumtë. Falja është drejtuar nga Myftiu i myftinisë Armand Asllani.

Pas një muaji agjërimi dhe pastrimi besimtarët do të kremtojnë sot ditën e shënuar, ndërsa kanë uruar njëri-tjetrin për shumë begati dhe shëndet.

Top Channel