KLP zgjat dhe për tre muaj të tjerë mbrojtjen e prokurorit Ridvan Suka dhe prokurores së pezulluar nga KPK Merita Selimi.

Ndërkohë bënë të ditur burimet e Anila Hoxhës se mbrojtja e dy prokurorëve të Spak dhe ruajtja e familjeve të tyre është pa afat.

Suka ka qenë në Prokurorinë e Elbasanit dhe aktualisht është në Prokurorinë e Tiranës.

Ndërsa Selimi ka qenë në Prokurorinë e Lushnjës, ku ka hetuar grupin e Laert Haxhisë.

Top Channel