Gazi sapo ka dalë nga shtëpia më famshme në Shqipëri, është intervistuar nga Ronaldo Sharka, i cili i ka bërë disa pyetje pikante.

I pyetur se nëse çiftet e krijuara kanë kryer marrëdhënie seksuale, Gazi shprehet se “nuk e beson një gjë të tillë”. Ndërsa i pyetur nëse Luiz Ejlli e ka mbështetur atë gjatë qëndrimit në BBV, Gazi shprehet se nuk e di, por dhe “nuk ishte nevoja që ta mbështeste”.

Ronaldo Sharka: Gazmend Ujkashi vitin e kaluar ju keni suportuar shumë Luiz Ejllin në BBV. Mendon se këtë vit ta ka kthyer reston?

Gazi: Nuk e di, edhe nuk ka nevojë të ma kthejë, unë e kam bërë për simpantinë dhe lojën që ka bërë. Them që ai është një lojtar goxha perfekt.

Ronaldo Sharka: Në shtëpi janë tre çifte dhe tashmë ju ishin aty afër dhe e kuptonit më mirë situatën. Ka patur marrëdhënie seksuale brenda BBV?

Gazi: Jo nuk besoj. Aty do bëhen pesë çifte sipas llogarisë sime, prandaj nuk ia vlente më të rija aty.

Ronaldo Sharka: Kush janë të tjerët?

Gazi:  Një është ai djali i ri (Silvi) me Erjolën. I kam parë dhe vetë edhe Sara Karaj nuk rri vetëm pa gjetur dikë atje. Unë një burrë 60-vjeçar nuk kam çfarë bëj më aty.

Top Channel