Fotot e inaugurimit të bazës së NATOS në Kuçovë po publikohen në mediat online në të gjithë botën.

Bëhet fjalë për fotot e Armando Babanit të agjencisë amerikane AP dhe ato të Florion Gogës nga agjencia Reuters, të cilat i sjell Top Channel.

Këto foto përcillen me shkrime ku theksohet se si ish baza sovjetike sot merr përmasa moderne në shërbim të NATO-s pas një investimi tranformues prej më shumë se 50 milion euro.

FOTO GALERI
2/14

Top Channel