“Pse gënjen dhe s’po e mban fjalën…”/ Juristja 20-vjeçare trazon ujërat në Për’puthen! Gjyq publik me të pandehur Vedatin, Muratin dhe Endin

02/03/2024 08:28

Klaudia është vajza e re në Për’puthen e cila mund të zgjedh mes djemëve.

Me të hyrë në shtëpi, konkurrentja më e re ka trazuar ujërat duke organizuar një gjyq me të pandehur Vedatin, Muratin dhe Endin.

Të pandehur, sot do të zhvillohet një seancë gjyqësore për të vënë në dijeni palët e paditura mbi vendimin që ka marrë pala gjyqësore, pra unë. Askush nga shikuesit nuk ka të drejtën të flasë apo të apelojë përveç të pandehurve.

Klaudia: Vedat Sulejmani, nuk të lejoj kategorikisht kur të dalësh me mua në takim të ngresh zërin.

Vedati: Shpresoj të kemi një takim të mirë, por nëse nuk më respekton patjetër që do ta ngre zërin se ndoshta ashtu të pëlqej.

Klaudia: Jo dhe këtë do e kuptosh.

Vedati: Do ta shohësh në takim.

Klaudia: Jo, vendimet i marr unë këtu.

Vedati: Ti do të jesh ajo që do të ma ulësh mua zërin? Me sensualitet apo si?

Klaudia: Do ta shohësh, çdo gjë mbetet për t’u parë.

Vedati: Do të ishte mrekulli, por do të jesh e vetmja që ma bën këtë… Do ta shohim.

Klaudia: Murat Xhixha, kur të dalësh me mua duhet të jesh më i shkathët. Ke për detyrë të më bësh për vete dhe të veprosh shpejt sesa të qëndrosh i heshtur.

Murati: Unë nuk besoj se kam qëndruar i heshur, kam treguar gjithçka duhet nga vetja ime. Ndoshta jam më i mirë seç duhet që më marrin të urtë ndonjëherë.

Klaudia: Nuk ke treguar aq sa duhet.

Murati: Kam treguar se jam më i mirë seç duhet…

Klaudia: Duhat të dalësh vetëvetja, nxirre atë agresivitetin nga brenda.

Endi: Para se të fillosh dua të them që s’isha unë dhe nuk e kam bërë unë.

Klaudia: Në daljet me mua janë të ndaluara ngacmiment seksuale.

Endi: Pse gënjen? Pse gënjen? The që do të më tregoje një gjë dhe s’po e mban fjalën…

Klaudia: Do të ta tregoj kur të vijë momenti.

Top Channel