“Wanda e tradhton Icardin me Brozovicin”, zbardhet dënimi për gazetarin në Itali

29/02/2024 11:22

Gjykata e Milanos e ka dënuar Fabrizio Corona me një gjobë prej 1500 euro plus pagesën e shpenzimeve ligjore, i akuzuar për shpifje për publikimin e një artikulli në faqen e tij të internetit në shkurt 2019, në të cilin ai fliste për një divorc të dyshuar midis Mauro Icardi dhe gruas së tij Wanda Nara.

Sipas tij shkak ishte bërë tradhtia e supozuar e showgirl-it argjentinas me shokun e atëhershëm të Icardit, Marcelo Brozovic.

Gjykatësi vendosi gjithashtu pagesën nga Corona të një shume provizore për palët civile, e barabartë me 7500 euro për çiftin dhe 5 mijë euro për lojtarin kroat. Avokati që mbron Brozovic, Danilo Buongiorno, është “i kënaqur” dhe rezervon të drejtën “të ndërmarrë veprime për dëmshpërblim në gjykatën civile”. Ivano Chiesa, avokati i besuar i Corona, është gati të apelojë. “Është një dënim, vetëm me para, ndaj të cilit do të apelojmë.

Wanda Nara, në prill 2022, kishte dëshmuar gjithashtu në gjykatë si palë civile në gjyqin e bashkëshortit të saj dhe Brozovic. “Ai lajm i rreme nga Corona”, tha ajo, “ishte baza e përçarjes midis Icardit dhe Interit që ndodhi në fund të sezonit 2018-2019”. Pas asaj pjese që “raportonte të gjitha gjërat e pavërteta”, shpjegoi showgirl-i argjentinas, “filluan problemet dhe Mauro më pas duhej të ndryshonte skuadër, edhe Interi kishte bërë që kjo situatë të rëndonte mbi të, atij iu tha se duhej të ndryshonte agjentin, gjë që duhet. nuk kam më prokurore femër”.

Top Channel