Të gjithë mund të shikojnë gjuetarin e qentë, por a gjeni dot dhelprën e fshehur në figurë? (fotot)

20/02/2024 21:43

A jeni gati të sfidoni veten me një lojë që vë në provë aftësitë tuaja të zgjidhjes së problemeve?

Në këtë vizatim të një skene gjuetie shihen qentë dhe kali i gjuetarit, që me siguri janë në kërkim të dhelprës.

Por megjithëse ata mund të besojnë se preja e tyre është larg, kafsha fshihet ne fakt brenda figurës.

Shumë shikues kanë mbetur të habitur teksa përpiqen të gjejnë dhelprën në iluzionin e komplikuar optik por ata me sy e mendje të mprehtë ja dalin më shpejt të arrijnë te zgjidhja, sipas te perditshmes britanike The Sun.

Në fotogalerinë e mëposhtme gjeni zgjidhjen dhe të tjera sfida shpejtësie e inteligjence …

FOTO GALERI
1/4
Ne imazhin pasardhes tregohet zgjidhja

Top Channel