Një kamion ka pësuar defekt në rrugë dhe për pasojë ka shkaktuar bllokimin e rrugës “Vlorë-Llogora”.

Mjeti ka mbetur në rrugë që prej orës 12:40, në vendin e quajtur “Çesma”.

Aksi rrugor është i bllokuar, ndërkohë që shërbimet e Policisë vijojnë punën për normalizimin e trafikut dhe për zhbllokimin e rrugës.

Top Channel