Ndërsa ne na pëlqen të pretendojmë se jetojmë në një shoqëri ku të qenit madhësi e madhe nuk ka më rëndësi, e vërteta është se ka ende shumë paragjykime kur bëhet fjalë për njerëzit me peshë “oversize”.

Alin u takua me një vajzë, Maria, në rrjetet sociale dhe filloi një lidhje me të, por u përball me problemin e peshës së saj. Jo sepse e kishte mendjen se sa e madhe ishte e dashura e tij, por sepse kishte frikë se si do të reagonin njerëzit.

Alin e pëlqente shumë Marian, por nuk e fsheh se sa e vështirë ishte për të të pranonte marrëdhënien me të. Atij iu desh gati një vit për ta pranuar dhe përkushtuar plotësisht lidhjen. Maria nuk e pa këtë si problem sepse në atë moment ajo ishte mësuar me të dhe ishte në të njëjtin nivel me atë që kishte përjetuar gjatë viteve.

Pavarësisht se çifti vazhdon të jetë subjekt i komenteve të ashpra në internet, ata nuk e lënë atë që të ndikojë mes tyre. Alin pretendon se pavarësisht negativitetit ai e di se cila është e vërteta e tij dhe vazhdon ta dojë të dashurën e tij të bukur ashtu siç është. Maria është më pak e prekur nga komentet negative pasi ajo është mësuar disi me to tani dhe iu desh të kishte vetëbesim në një moshë shumë të re për t’u marrë me kritikat për peshën e saj. 

Një tjetër problem që çifti e trajton në mënyrë perfekte është çështja e veshjeve. Madhësia e Marias nuk e lejon atë të hyjë në çdo dyqan që dëshiron, kështu që Alin mësoi të qepte brenda një muaji që të mund të bënte rroba të bukura për të dashurën e tij. Nuk ka shumë meshkuj që do të bënin kaq ekstreme për t’i dhënë të dashurës së tyre edhe më shumë rroba, kështu që kjo padyshim tregon se sa djalë i mrekullueshëm është Alin. Nëse Maria tani sheh diçka që ajo nuk mund ta blejë në dyqane, ajo thjesht i kërkon Alin që ta bëjë atë për të dhe ai e bën atë të ndodhë.

Ata e ndajnë hapur jetën e tyre të dashurisë në rrjetet sociale sepse thjesht duan që dikush të shohë historinë e tyre dhe të kuptojë se dashuria është dashuri.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel